Om oss

KC Städ AB är ett städföretag som i nuvarande bolagsform har funnits sedan 2010 och utför hemstädning och fönsterputsning hos privatpersoner och butiksstädning och kontorsstädning hos företag i hela Storstockholm och Trosa med omnejd. Vi erbjuder givetvis även andra tjänster som textiltvätt, strykning, bäddning av sängar med mera. 

Vår högsta ambition är att våra kunder ska vara nöjda med oss och de tjänster som vi erbjuder genom vår städservice och det som utmärker oss är vår flexibiltet och mångsidighet. Vi är övertygade om att när man utför ett väl utfört arbete, så kommer våra kunder tillbaka och vi tror ett på långsiktigt samarbete.

För din trygghet är vi givetvis väl försäkrade om olyckan skulle vara framme.

Vi erbjuder städservice i hela Storstockholm med omnejd och är verksamma i kommuner som t.ex. Nacka, Bromma, Huddinge, Lidingö, Södertälje, Botkyrka, Haninge, Solna, Järfälla, Sollentuna, Täby, Tyresö, Sigtuna, Upplands Väsby, Österåker, Sundbyberg, Stockholm, Värmdö, Danderyd, Vallentuna, Nynäshamn, Ekerö, Upplands-Bro, Salem, Vaxholm, Nykvarn, Trosa, Järna, Vagnhärad, Tystberga, Gnesta, Nyköping.

Affärsidé

Vår affärsidé är att erbjuda flexibla städtjänster med kundens behov och önskemål i fokus och att utföra kvalitativa städtjänster med nöjda kunder.

Vision

Vår vision är att utöka vår verksamhet genom att behålla befintliga kunder och att växa med nya kunder - genom att utföra kvalitativa städtjänster.

Värdegrund

Vi sätter våra kunder i fokus och tycker att en flexibel inställning är viktig då vi förstår att alla människor har olika behov och önskemål.
Vi har en tydlig policy som understryker alla människors lika värde oavsett kön, ras, sexuell läggning, religion eller politisk åskådning. 
Vi har skäliga löner för våra medarbetare och tar ställning för att anställda ska behandlas väl och kunna leva på sin lön.